Broderiile sunt noul trend, fie aplicate pe camasi, bluze sau tricouri, ori pe jeansi sau fuste, ele au scopul de a da farmec unei piese vestimentare si de a o face sa arate mai speciala, cat mai unica.

De la casele mari de moda pana la magazinele mici, toti au adoptat acest trend nebun, iar hainele pe care le gasim astazi in magazine sunt pline de acest tip de aplicatii, insa preturile sunt si ele pe masura.

Ajungand la tema acestui articol, vara asta am fost cam nepregatita, multe perechi de pantaloni scurti pe care le am fi nu imi mai plac, fie nu imi mai vin asa cum erau anul trecut, gusturile se mai schimba asa ca daca data trecuta v-am aratat cum puteti transforma o pereche de jeansi lungi intr-una scurta, de data aceasta va arat cum sa ii aduceti in trend in cativa pasi.

Pasul 1

Alegeti perechea de jeansi pe care vreti sa o transformati si procurati-va o broderie.

Simplu de spus, greu de facut, jeansi nu trebuie sa fie noi, eu ii am pe ai mei dintr-un magazin second hand pentru ca imi era teama ca dau fail, asa ca nu am vrut sa imi para rau. Broderia o puteti achizitiona fie de la mercerie fie de pe Ebay asa cum si eu am facut insa nu intotdeauna, ce gasiti pe Ebay soseste ca in descriere, am comandat o broderie ce se aplica prin tratare termica cu fierul de calcat, insa mi-a sosit una clasica ce trebuie cusuta.

ripped-jeans-and-embroidery4
ripped-jeans-and-embroidery5

Pasul 2

Pregatirea jeansilor.

Un pas simplu, optional, in care am realizat cateva “rupturi” cu un smirghel mai dur pentru ca jeansi mei sa arate mai tociti.

Apoi i-am bagat in clor pentru ca imi doream o pereche cat mai alba si pentru ca au fost achizitionati dintr-un magazin second hand.

ripped-jeans-and-embroidery7
ripped jeans and embroidery7
ripped-jeans-and-embroidery6
ripped-jeans-and-embroidery8

Pasul 3

Dupa ce s-au uscat bine, am luat broderia si am decis unde vreau sa fie aplicata asa ca am prins-o cu bolduri si am inceput sa o cos din aproape in aproape pentru a o prinde cat mai bine de jeansi.

ripped-jeans-and-embroidery3
ripped-jeans-and-embroidery2

Rezultatul final

ripped-jeans-and-embroidery1

Sper sa vi se para interesanta ideea, broderia o gasiti AICI, ea poate fi aplicate pe orice tip de haina insa nu trebuie sa fie ceva elastic, mai am cateva planuri insa mi-am propus sa nu exagerez.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: