O alta carte cu o coperta wow!

cum-sa-opresti-timpul-3

Am tinut sa scriu asta la inceputul articolului pentru ca asta a fost exclamatia mea cand am deschis coletul.

Cartea asta arata de pus in rama. Estetic vorbind este o bijuterie si am multe asteptari de la ea.

Nu prea am in biblioteca carti de la Editura Nemira (doar primele trei volume din seria “The Witcher”) asa ca atunci cand am vazut lansarea, mi-am zis ca ar fi o buna decizie sa o cumpar.

Pe langa coperta superba, m-a atras titlul, ma astept sa fie o carte care sa ma poarte intr-o adevarata calatorie in timp.

Descrierea editurii, imi aminteste de cartea : “Sotia Calatorului In Timp” – Audrey Niffenegger, ce mi-a ramas intiparita in minte si pe care nici acum, dupa atatia ani, nu am reusit sa o uit, nici macar cele mai mici detalii.

Descrierea editurii:

“O poveste de dragoste care dainuie peste secole, intre un barbat pierdut in timp si o femeie care il poate salva, dar si despre zecile de vieti de care ai nevoie ca sa inveti sa traiesti cu adevarat.

Tom Hazard are un secret periculos. Arata ca un barbat normal de 41 de ani dar de fapt are o boala extrem de rara care il impiedica sa moara de cateva secole. Tom a trait sa-l vada pe scena pe Shakespeare, sa exploreze marile cu Capitanul Cook si a baut cocktailuri cu Fitzgerald. Acum nu-si doreste decat o viata normala. Singura regula de aur pe care i-o impune o Societate speciala creata pentru a-i proteja pe cei cu boala lui este SA NU SE INDRAGOSTEASCA NICIODATA. Dar acesta poate fi totodata singurul lucru care l-ar putea salva.”

flori-mici

Cu o nota de 3.95 pe Goodreads, parerile sunt destul de variate, am vazut ratting-uri de doua stele, am vazut si de cinci stele, insa nu ma descurajeaza.

Cand caut sa achizitionez o carte, citesc descrierea de pe spate, dupa care ma uit pe Goodreads la ratting, nu cumpar daca are ratting mai mic de 3.7.

Cartea asta m-a atras pentru ca este scrisa de un barbat, am sesizat prea tarziu ca autorul este englez insa tot o sa ii dau o sansa cartii, pare altceva si chiar ma tenteaza sa incerc.

cum-sa-opresti-timpul-1
cum-sa-opresti-timpul4

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: