Pentru anul acesta, mi-am dorit sa citesc doisprezece carti, nu mai mult, pentru ca stiam ca o sa fie un an greu si nu am vrut sa ma simt presata, din contra. Asa ca de final de an, am pregatit un mic top cu cele mai bune cinci carti pe care le-am parcurs cu pofta in 2019.

Locul 5

Te-am ales pe tine – Mia Sheridan

te-am-ales-pe-tine-de-mia-sheridan

Bineinteles ca Mia Sheridan a intrat in topul meu, cum sa nu? Aveam multe asteptari mai ales dupa ce am citit “Vocea lui Archer”, dar a reusit sa urce doar pana pe locul cinci pentru ca deja am in minte un tipar al stilului autoarei, lucru care nu este rau atunci cand ai nevoie de o lectura pe care sa o parcurgi la sigur si ai nevoie de putina stabilitate.

Mi-a placut enorm, i-am dat cinci stelute pe Goodreads si v-am recomandat-o cu dragoste AICI, adica intr-o recenzie scrisa atent astfel incat sa starneasca curiozitatea.

Locul 4

The simple wild – K.A.Tucker

the-simple-wild-4

Destul de recenta aceasta carte insa dupa ce m-am mai calmat, dupa toata furtuna din luna Octombrie, am realizat ca anul asta am citit carti mult mai bune decat “The simple wild”. A ajuns pe locul patru pentru ca a fost cartea potrivita la momentul potrivit. Stilul autoarei este evidentiat prin frumoasele peisaje pe care le descrie cu atata minutiozitate astfel incat te poti transpune in acea lume si a fost un prilej bun sa “fug” de griji si probleme.

Recenzia cartii o gasiti AICI.

Locul 3

Verity – Colleen Hoover

verity-collen-hoover-book-cover-1920.jpg

Un thriller romantic iesit din tipare, extrem de perturbator, nu stiu cum altfel as putea traduce cuvantul disturbing mai bine. A fost genul de carte care mi-a demonstrat ca nu mi-am pierdut pofta de a citi o carte intr-o foarte scurta perioada de timp, doar nu am mai gasit eu acele carti care sa o faca.

Recenzia o gasiti AICI, nu stiu ce as putea scrie in micuta descriere…

De ce pe locul trei doar [?!] pentru ca in ciuda a tot, m-a bantuit cartea asta, nu m-am simtit relaxata si nu consider ca am reusit sa desprind o invatatura buna din ea.

Locul 2

Sa nu spui niciodata pentru totdeauna – Jennifer L. Armentrout

Sa-nu-spui-niciodata-pentru-totdeauna-–-Jennifer-L. Armentrout

La prima vedere, pare genul ala de carte cu adolescenti pe care mi-am jurat ca nu o sa ma mai ating, dar, este genul de carte scrisa cu atata maturitate incat intreaga poveste transmite un mesaj puternic ce m-a cuprins.

Recenzia o gasiti AICI.

Locul 1

All Your Perfects – Colleen Hoover

coho-all-your-perfects3

De ce credeti ca a ajuns pe locul unu aceasta carte?

A avut de toate si am invatat enorm din ea, lucru pe care il caut la carti, sa ma relaxeze, sa desprind povete si sa fie suficient de interesante astfel incat atunci cand o sa ii ating cotorul in biblioteca, sa imi pot aminti cu lux de amanunte intamplarile si personajele.

Recenzia este scrisa recent pe blog insa o puteti gasi si prin link-ul de AICI.

flori-mici

In incheiere, sunt curioasa cate dintre cele mentionate, le-ati parcurs si voi si mai ales, care este topul vostru.

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: