Sunt recunoscatoare acestei perioade, atat de mult timp liber, atat de multa rabdare si atatea creatii noi terminate. Spuneam intr-o postare trecuta ca unul din obiectivele pe 2020, este sa cos un nou articol in fiecare luna si pana acum, nu pot decat sa fiu mandra de cate am facut si mai ales cate lucruri noi am invatat.

Pentru ca am gravitat tot mai mult jurul acestei sfere, am facut cunostinta cu fel de fel de persoane creative si mai ales, am intrat in contact cu niste surse extraordinare de tipare pentru haine.

Una din sursele pe care am gasit-o este revista Peppermint din Australia, ideologiile pe care le promoveaza, se intampla sa fie pe aceasi lungime de unda cu ale mele, asa ca am exploatat la maxim toate informatiile publicate. “Rasfoind” sectiunea de tipare, am descoperit ceva ce cred ca v-ar interesa. Din moment ce in articolul trecut nu v-am oferit un tutorial pentru halatul de baie, in Numarul 23 am gasit un tipar care este similar cu modelul pe care eu l-am realizat si pe care il gasiti AICI.

kimono-style-bath-robe13

Bucata de material aleasa pentru acest halat, nu este una de o calitate buna, fiind un satin sintetic, insa pentru cei 9 lei pe care i-am platit, nu indraznesc sa fac mofturi. Bineinteles ca dupa cateva spalari, tesatura a inceput sa se deterioreze, asa ca va recomand sa investiti intr-un satin sau orice alt material, de o calitate mai buna, in orice caz, o sa iesiti doar pe plus realizandu-va singuri kimono-ul, caci preturile din magazine sunt mereu piperate pentru astfel de articole.

kimono-style-bath-robe8
kimono-style-bath-robe9
kimono-style-bath-robe5
kimono-style-bath-robe7
kimono-style-bath-robe6
kimono-style-bath-robe4
kimono-style-bath-robe3
kimono-style-bath-robe2
kimono-style-bath-robe1
kimono-style-bath-robe11

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: